GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 700,-
DANSK DESIGN OG PRODUKTION
FAMILIEDREVET VIRKSOMHED
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

 

Firma: Mkay Art ApS
CVR-nr.: 42421782
Adresse: Strandbjerggårdparken 39, 7600 Struer

Mailadresse: hej@mkayart.dk
Telefonnummer: 51296361

Betaling

Mobilepay
Visa/Dankort
Visa Electron
Mastercard
Visa

Der handles kun i danske kroner inkl. moms.
Beløbet hæves, når ordren afsendes eller når ordren hentes hos os.

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller har du et problem med- eller fejl i din ordre, så skriv på mail til hej@mkayart.dk. 

 

Fragt

Vi sender alle ordrer med GLS.
Da alle varer produceres af os selv, kan produktionstiden variere mellem 1-3 hverdage. I travle perioder (f.eks. i julehandlen) kan produktionstiden vare op til 7 hverdage.
Når produktet er klar til afsendelse er leveringstiden som regel 1-2 hverdage.
Hvis du skal bruge ordren til en bestemt dato, kan du med fordel gøre opmærksom på det ved bestilling.
Når pakken forlader vores værksted, bliver der samtidig sendt en afsendelsesmail fra os. Herefter kommer opfølgende adviseringer fra fragtselskabet.
Hvis du IKKE modtager advisering på SMS eller mail fra fragtselskabet senest 5 dage efter afsendelselmailen fra os, så bedes du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan klarlægge årsagen!
Bliver pakken sendt retur til os grundet manglende afhentning, kan den gensendes mod et nyt fragtgebyr. Købet kan som udgangspunkt ikke fortrydes ved at undlade at afhente pakken uden at give os besked. 
Afhentes pakken ikke, lægger Woodborn ud for returomkostningerne, som fratrækkes returneringsbeløbet.

Såfremt varen bliver leveret til forkert adresse/pakkeshop grundet forkerte oplysninger til fragt (navn, vej, husnummer, postnummer, by, pakkeshop) står køber for evt. omkostninger ved korrektion/gensendelse.

 

Fortrydelsesret og ombytning

Vi tilbyder 14 dages returret eller ombytning på almindelige standardvarer på forbrugerkøb (ikke B2B) gældende fra den dag, varen er modtaget/afhentet.
Der er ikke fortrydelsesret eller mulighed for ombytning på varer, som er personliggjorte (f.eks. baby-figurer, scanningsbilleder m.fl.) eller som er specialfremstillet.
Specialfremstillede varer, varer med rabat/udsalg, gavekort eller et pakketilbud lavet specielt til dig, kan ikke byttes eller returneres. 
Vi går som regel igang med det grafiske arbejde så snart, at ordre er lagt på webshoppen. Hvis du har ændringer til ordren, så skal du kontakte os hurtigst muligt! 
Vi kan dog ikke garantere, at ændringen kan ske omkostningsfrit for kunden.
Bemærk, alle gavekort er gældende i to år fra købsdato og kan ikke fortrydes eller ombyttes til kontanter.
 
Hvis beløbet for en standardvare ønskes refunderet eller ombyttes, skal der sendes en mail til hej@mkayart.dk.
Hvis en pakke sendes retur uden at have kontaktet os først, kan den muligvis ikke refunderes/ombyttes.
Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som da du modtog den og den skal sendes retur i original indre- og ydre emballage. 
Dette gælder også, hvis gaven er brugt til gave. Vedlæg venligst den fremsendte kvittering eller en seddel med dine informationer inkl. ordrenummer.
Hvis varen viser tegn på at være blevet brugt på en måde, så det kan siges, at det forringer værdien af varen, så mister du retten til at returnering/ombytning. 
Køber står for alle omkostninger i forbindelse med returnering eller ombytning.
Hvis du sender en vare retur og den bliver beskadiget undervejs med posten, kan du som regel søge refundering hos fragtselskabet.
Når vi har godkendt returneringen og modtaget varen, overføres hele købsbeløbet tilbage.
Ved delvis fortrydelse af et køb, refunderes kun beløbet for den returnerede vare ekskl. evt. fragtomkostninger.
Købet kan ikke fortrydes ved at undlade at afhente pakken. Hvis den alligevel skal refunderes fratrækkes eventuelle fragtomkostninger vi må have haft.
Julegaver købt efter 15. oktober kan fortrydes på almindeligvis (14 dage fra afhentning i pakkeshop), men vi har forlænget byttefristen frem til den 15. januar året efter (såfremt de ikke er specialfremstillet eller lavet som pakketilbud specielt til dig). Det vil sige, at varen kan fortrydes i 14 dage gældende fra den dag, den hentes i pakkeshoppen.
 

B2B handelsbetingelser

Hvis ordren er bestilt til et firma eller en offentlig institution er der ingen fortrydelsesret. 

 
 

Reklamationsret 

Hvis du oplever problemer eller fejl i din ordre, så skriv en mail til hej@mkayart.dk. Gerne med billeddokumentation, så vi kan lokalisere problemet hurtigst muligt!

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Reklamationsretten dækker IKKE, hvis fejl, skrammer eller slid er opstået pga. forkert brug - f.eks. hvis varen hænges i direkte sollys, i et fugtigt rum eller over en varmekilde, som vi fraråder.
Reklamationesretten gælder ej heller på forskellig åreretning, varer, der er faldet ned af væggen som følge af forkert eller mangelfuld ophængning. 
Det er til enhver tid kundens ansvar at afgøre, hvordan produktet bedst hænges op på væggen. 
På nogle vægge vil dobbeltklæbende tape fungere godt, men på andre vægge kan det ødelægge overfladen/tapetet - og det samme gør sig gældende med skruer/søm og lignende.

På bagsiden af træ-varerne kan der være overfladiske brændemærker ligesom at soden på kanterne kan smitte en smule af. Det er ikke omfattet af reklamationen, men kan let tørres af med en fugtig klud.
Da træ er et levende materiale, kan det ændre sig en smule i farven over tid. Desuden kan der være små farve- og og overfladeforskelle i de leveringer, som vi løbende får hjem.
Disse forskelle er ikke omfattet af reklamationen. Hvis du véd, at du skal have to produkter hængende side om side på væggen, så anbefaler vi, at man bestiller dem så tæt på hinanden som muligt rent tidsmæssigt

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Hvis pakken og indholdet  er ødelagt eller der er noget galt med varen, skal der sendes et billede til hej@mkayart.dk, så vi kan gå videre med erstatning. 
Varen skal altid sendes tilbage i original emballage.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.


Vi registrerer og videregiver de personoplysninger til leverandørfirmaet, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Mkay Art og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.   


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mkayart@hotmail.com