GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 700,-
DANSK DESIGN OG PRODUKTION
FAMILIEDREVET VIRKSOMHED
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Firma: Mkay Art
CVR-nr.: 42421782
Adresse: Strandbjerggårdparken 39, 7600 Struer
Mailadresse: hej@mkayart.dk
Telefonnummer: 51296361

 

Betaling

Mobilepay
Visa/Dankort
Visa Electron
Mastercard

Visa

Der handles kun i danske kroner inkl. moms.
Beløbet hæves, når ordren afsendes eller når ordren hentes hos os.

 

Fragt

Leveringstid:
Alle ordrer afsendes med GLS.
Leveringstiden kan vare op til 7 hverdage.
Skal du bruge ordren til en bestemt dato, så kontakt os gerne ved bestilling, så kan vi forsøge at rykke din ordre frem.

 

Advisering:

Efter ordrebekræftelsen sendes en ny mail, når din ordre forlader vores værksted.
Du vil herefter modtage adviseringer fra GLS omkring levering.

Du skal kontakte os, hvis du ikke modtager nogen opdatering på din ordre fra os eller GLS inden for 7 hverdage efter bestilling.
Modtages adviseringerne ikke, kan det f.eks. være grundet forkerte indtastede oplysninger (f.eks. mail og telefonnunmmer), at mails ryger i spam eller at kunden ikke kan modtage mails/SMS’er fra GLS. I så fald afholder kunden omkostninger ved en ny genforsendelse.

 

Afhentning i pakkeshop:

Når pakken ankommer til pakkeshoppen, skal den hentes inden for 7 dage.
Pakker som ikke hentes indenfor tidsfristen kan gensendes mod et nyt fragtgebyr.
Købet kan som udgangspunkt ikke fortrydes ved at undlade at afhente pakken uden at give os besked.
Såfremt varen bliver leveret til en forkert adresse/pakkeshop grundet forkerte indtastede oplysninger til fragt (navn, vej, husnummer, postnummer, by, pakkeshop) står køber for evt. omkostninger ved korrektion/genforsendelse.

 

Fortrydelsesret og ombytning

Frister:
Vi tilbyder 14 dages returret og ombytning på almindelige forbrugerkøb.
De 14 dage er gældende fra den dag, varen er modtaget/afhentet i pakkeshoppen.
Specialfremstillede varer, ordrer til firmaer/forhandlere, et pakketilbud lavet specielt til dig, kan ikke byttes eller returneres.

Ombytning af julegaver er forlænget. Det betyder, at alle julegaver købt fra den 15. oktober og frem kan ombyttes til en anden vare frem til 15. januar året efter. Fortrydelsesretten på julegaver er som normal 14 dage fra modtagelse.

 

Krav ved returnering og ombytning:

Ønsker du at returnere eller at ombytte din vare, bedes du sende en mail til hej@mkayart.dk.

Hvis en pakke sendes retur uden at have kontaktet os først, kan den muligvis ikke refunderes/ombyttes.
Pakker skal sendes retur direkte til vores adresse og ikke til en pakkeshop.

 • Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som da du modtog den.
 •  Varen skal være os i hænde inden for 14 dage, fra du har givet os besked.
 • Varen skal sendes retur i original indre- og ydre emballage. Dette gælder også, hvis gaven er brugt til gave, så gem for en sikkerheds skyld gerne emballagen indtil gaven er givet.
 • Vedlæg venligst en seddel med dine informationer inkl. ordrenummer.
 • Hvis varen viser tegn på at være blevet brugt på en måde, så det kan siges, at det forringer værdien af varen, så bortfalder retten til at returnering/ombytning. 
 • Køber står for alle omkostninger i forbindelse med returnering eller ombytning.
 • Hvis en vare bliver beskadiget i fragten retur til os i posten, hæfter kunden herfor. Kunden kan muligvis søge erstatning ved fragtselskabet – dette er kundens ansvar.
 • Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overføres hele købsbeløbet tilbage.
 • Ved delvis fortrydelse af et køb, refunderes kun beløbet for den returnerede vare ekskl. evt. fragtomkostninger.
 • Hvis du har modtaget en gratis gave med en ordre og denne ordre fortrydes, skal den gratis gave også returneres med ordren. Er gaven taget i brug/beskadiget, vil kunden blive faktureret her for.
 • En ordre kan ikke fortrydes ved undlade at hente den i pakkeshoppen uden at give os besked herom. Ønskes ordren alligevel annulleret fratrækkes eventuelle omkostninger returneringsbeløbet. Det er f.eks. returomkostningerne fra GLS, som MKay Art faktureres for.
 • Rammer kan ikke returneres, hvis beskyttelsesfolien er fjernet fra glasset. Ved returnering af rammer, skal hjørnebeskyttelserne sættes på inden afsendelse.

 

Reklamationsret 

Generelt:
Kunden er forpligtet til at pakke varen ud og tjekke pakken samt indholdet straks ved modtagelse.

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis reklamationen er berettiget, kan du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen.
Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Findes der skader eller fejl i ordren, bedes du kontakte os på mailen hej@woodborn.dk med billeddokumentation af problemet.

Du må ikke bortskaffe den defekte/skadede vare, før du har været i kontakt med os. I nogle tilfælde vil vi gerne have den defekte vare retur, derfor bedes du gemme alle varer samt emballage indtil reklamationen er behandlet. I nogle tilfælde vil vi kræve, at den defekte vare destrueres.

 

Skader under fragten:
Tjek straks den ydre- og indre emballage samt indholdet i pakken!

Hvis du mistænker, der er sket skader under forsendelsen, skal du tage billeder af indre og ydre emballage samt et billede, hvor man kan se emballagen med fragtlabelen, så der kan søges erstatning af produktet.

GLS erstatter ikke varen, hvis de ikke modtager billeddokumentation indenfor 5 dage fra modtagelse af pakken. Derfor er det et krav, at kunden fremsender billeddokumentation inden da.

Du må ikke bortskaffe den defekte/skadede vare eller emballage, før du har været i kontakt med os.

 

Reklamationsretten dækker ikke over:

 • Fejl, skrammer eller slid der er opstået pga. forkert brug - f.eks. hvis varen hænges i direkte sollys, i et fugtigt rum eller over en varmekilde, som vi fraråder.
 • Nedfaldne produkter som følge af forkert eller mangelfuld ophængning. Er du i tvivl om ophængningsmetoden, bedes du kontakte os, så vi kan rådgive dig.
 • Struktur- og farveforskelle i materialer som træ og akustikfilt. Læs nærmere i nedenstående afsnit om materialer og varer.
 • Træ og papir ændrer som regel en smule farve over tid, da lys, luft, temperaturudsving og fugt slider på materialet. Sådan en farveændring er ikke omfattet af reklamation, da det betegnes som almindeligt slid/aldring på et levende materiale. Læs mere i afsnittet om materialer og varer.
 • Brændemærker/sod på bagside eller kanter af træ. Det kan tørres af med en fugtig klud.
 • Den brændte lugt, som vores ting i træ har i starten. Den aftager over tid.
 • Skader der opstår på plakat/ramme i forbindelse med og montering i- og ophængning af ramme.
 • Ønsker du en specifik åreretning på træet, så det f.eks. matcher en tidligere ordre, bedes du kontakte os herom forud for bestilling. En anderledes åreretning sammenlignet med en tidligere ordre er ikke omfattet af reklamationsretten.

 

Materialer og varer

Rammer og ophæng:
Der mulighed for at købe rammer og ophæng. 
I rammerne er der plexiglas med blank overflade og ramme i træ. Magnetophæng er i træ.
Der kan forekomme knaster, struktur-, åre- og farveforskelle i træet fra gang til gang, når vi modtager sendinger fra vores leverandører. Derfor anbefaler vi, at man bestiller så meget som muligt i samme ordre eller så tæt på hinanden som muligt. Træ kan desuden ændre farve over tid, da det optager fugt og fedt fra luften, hvilket er almindeligt slid på et levende materiale.

Plakatpapir:
Alle vores plakater printes med gode og originale Canon-materialer. Der kan være små forskelle i nuancer og farver, når vi modtager nye leverancer fra vores leverandører. Derudover er papir et levende materiale, som slides på af bl.a. sollys, fugt, temperaturer m.m. Hvis man ønsker flere plakater, anbefaler vi, at man bestiller dem på samme tid, så de er så ens i udtrykket som muligt. Hænges plakaten op i magnetophæng er plakaten mere udsat for slid, ridser og buk. Vil du beskytte din plakat bedst muligt, anbefaler vi en ramme med glas.

Fødselstavler i træ:
Til alle fødselstavler sender vi en ophængningsmetode (beslag), som fungerer til de fleste vægge. Det er dog op til køberen selv at vurdere, om ophængningsmetoden passer til den pågældende væg.
Woodborn hæfter ikke for nedfaldne platter som følge af fejlmontering af beslaget.

Der kan være små farve- og overfladeforskelle i de leveringer af træ og akustikfilt, som vi løbende får hjem. Træ og akustikfilt kan desuden ændre farve over tid, da det langsomt påvirkes af lys, temperaturer, fugt og fedt fra luften, hvilket er almindeligt slid på materialerne. Derfor anbefaler vi, at du bestiller fødselstavler samtidigt eller så tæt på hinanden som muligt, hvis du skal have flere fødselstavler hængende sammen. De forskelle, der måtte forekomme i strukturer eller opstå over tid, er ikke omfattet af reklamationen. I de fleste tilfælde til forskellen dog udligne sig over tid, når den nyeste vare har hængt i tilpas lang tid.
Der kan forekomme brændemærker/sod på bagsiden eller kanterne af træet. Det er ikke omfattet af reklamationen, men kan forsigtigt fjernes med en fugtig klud. 

 

Persondata- og fortrolighedspolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger til leverandørfirmaet og eventuelle samarbejdspartnere, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Mkay Art og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på hej@woodborn.dk.